Van vrouwonvriendelijkheid werd ik nog nooit beschuldigd, totdat ik met de Grab The Pussy Machine op Lowlands stond. Tja, sta je dan met je losjes op Trump geïnspireerde outfit vrouwen aan te spreken.
Dropstuff.nl maakt een koude kermis – een kunstproject dat kunst verbindt aan volkscultuur – en als onderdeel daarvan maakten ze, samen met een leger aan eenzame bejaarden via het Ouderenfonds, dit project. Samen met collega’s Melanie en Tim bedachten we voor honderden unieke katjes namen en biografieën. Met een chipje kon de gelukkige grabber dan de informatie van zijn of haar poes terugvinden in het poesie-album op grabthepussy.nl. Handig!

Een spreekwoordelijke greep uit de selectie:

Teresa:
Teresa is een Bengaalse kat die het liefst de hele dag piano speelt. Katre-main. In haar eentje.

Anna:
Anna begint te spinnen van chicklit-boeken. Andere cadeautips zijn: een Rituals-pakket of acht cactussen.

Angela:
Angela is een Rechtordentliche Putz-poes. Houdt van Reinheit en Punktlichkeit. Heeft stiekem in een bakje gekotzt toen haar buurkaters met elkaar trouwden. Vluchtkatten wel welkom.

Carla:
Angstige angorakat. Zelfbenoemd ‘prepper’. Achter haar kattenluikje heeft ze een noodvoorraad aangelegd met houdbare Whiskas-brokjes, een waterfilter en een knijpkat.