Open for business

Met een KvK-nummer, een eigen domeinnaam en een logo en website gemaakt door niemand minder dan Jantine Doornbos is het nu dan echt
een feit: tekstbureau de kleine letter in Groningen is open for business!

De eerste opdrachten zijn zelfs al binnen! Zo schreef ik een artikel over LHBT asielzoekers voor L’HBTQ magazine, en schrijf ik webteksten voor de Groningse start-up Fooddrop.  Gezien ik het allemaal naast een reguliere baan doe, zal het eerst zo’n vaart nog niet lopen, maar: ik hou mijn ganzenveer geslepen, de inktvoorraad bijgevuld, en de ogen geopend voor nieuwe opdrachten.

 

Volgende

De Dertig: aftellen

  1. Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Geef een antwoord

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén